Η Εταιρεία μας

       


Η επιχείρηση μας με το όνομα ΜΗΧΑΝΟΧΑΡΤΙΚΗ ιδρύθηκε από τον Φίλιππο Σκυλοδήμο στις 11/01/1995. Βρίσκεται στον Πειραιά στην περιοχή Ευαγγελίστρια, οδός Σκυλίτση 23 και Βούλγαρη 12. Η ΜΗΧΑΝΟΧΑΡΤΙΚΗ εξυπηρετεί πελατολόγιο στον τομέα των ταμειακών μηχανών, των ζυγαριών, των μηχανών γραφείου, ανιχνευτών χαρτονομισμάτων, τηλεφωνικών συσκευών, eνώ παράλληλα προμηθεύει επιχειρήσεις, λογιστικά γραφεία και γενικά εταιρείες και ιδιώτες με αναλώσιμα (χαρτοταινίες, μελανοταινίες ταμειακών μηχανών, φορολογικών μηχανισμών σήμανσης, αριθμομηχανών και Η/Υ και γενικά με διάφορα είδη γραφείου).

Επίσης η ΜΗΧΑΝΟΧΑΡΤΙΚΗ παρέχει SERVICE σε όλα τα παραπάνω, έτσι ώστε ο πελάτης να έχει μια πλήρη κάλυψη σε ότι αγοράζει από εμάς. Πιο συγκεκριμένα η ΜΗΧΑΝΟΧΑΡΤΙΚΗ παρέχει SERVICE σε όλα τα προϊόντα που πουλάει είτε στον χώρο του πελάτη (ειδικά για τα ταμειακά συστήματα) είτε στον χώρο μας.

Ακόμη θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει συνεργασία με έμπειρους τεχνικούς και προγραμματιστές στο κομμάτι της μηχανογράφησης επιχειρήσεων (εμπορικές επιχειρήσεις, καφετέριες, επιχειρήσεις DELIVERY κ.λ.π) έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε εξυπηρέτηση στο κομμάτι της αγοράς που ενδιαφέρεται για την παραπάνω υπηρεσία.

Mια αρχή της επιχείρησης μας είναι ότι η προσωπική πώληση και επικοινωνία με τον πελάτη έχει καλύτερα αποτελέσματα στην εξυπηρέτηση του. Γι’αυτό επικοινωνήστε μαζί μας σε ότι μας χρειαστείτε είτε τηλεφωνικά είτε με μια επίσκεψη στον χώρο μας και η εξυπηρέτηση σας θα είναι άμεση.